Rideleir sommer 2025


Vi arrangerer rideleir uke 25-33 også neste sommer. For uke 25 og 33: Sjekk skoleruta i din kommune.

Vi deler i 3 separate leirsteder; leir 1: Gården (for de minste), leir 2: Valhall, leir 3: Midgard (for de største). Vi har WiFi i hver leir!

De fleste er mellom 7 og 14 år. Husk at barna må trene på å sove borte fra hjemmet før leiren. Dersom man ønsker å komme dagen før eller dagen etter normal oppmøte/avreisetid, koster det 950 kr. pr. overnatting inkl. mat og oppfølging.

NB: Kun foresatte kan reservere/bestille rideleir. Tips: Bruk Chrome nettleser. Skriv gjerne i notatfeltet: Hvem som hun vil bo sammen med, hvilken leir og foretrukket turleder. Få også med evt allergier eller medisiner. Skriv gjerne yndlings-pålegg og yndlings-middag! Venninner kommer alltid på samme rom.

Grønn ring rundt bildet betyr LEDIG, rødt betyr OPPTATT, gult betyr HOLDT AV, og sort betyr at den er satt av til turledere eller satt av som reservehest. Dersom det er fullt, og det er en venninne som bare MÅ være med, så ta kontakt på epost solaas.ellen@gmail.com.

Dersom du velger "Hold av", blir bookingen slettet etter noen dager. Klikk derfor "Bestille nå" for varig bestilling.

Husk: Deltakere på leiren i 2024 har fortrinnsrett på sin hest/uke i 2025! Fortrinnsretten gjelder i 3 uker fra avsluttet leiruke.


Oversikt over ledige hester

Klikk på en hest for å lese mer eller bestille.

Uke 26Uke 27Uke 28Uke 29
Engill
Heiti
Heiðar
Nìa
Luna
Moldskjóni
Vonandì
Blíð
Venus
Hind
Blomarós
Tinna
Töfradis
Jaki
Ásti
Storm
Dronning
Jòdìs
Alfa
Saga
Stelpa
Gnist
Eske
Egen hest...
Egen hest...

Hva gjør vi på rideleir 2025?

På rideleiren deler vi i 4 leire med egne sanitæranlegg i hver leir. Det blir separate soverom med plass til 2-4 deltakere. Hver leir har egen innhegning med hester, stelleplasser og sal-kamre. 

Pakkeliste: Badetøy, håndkle, liten ryggsekk, drikkeflaske, badetøy, laken, pute og sovepose/dyne, evt. medisiner, VIPPS til å kjøpe godteri i kiosken/Speiderhytta (evt. foreldre kan vippse), solkrem, myggolje, regntøy, slippers/crocs, dagbok, mobiltelefon, plaster, spill, ridehjelm og ridevest. Pakke tingene i bager slik at det er lett å skyve dem under sengen. VIKTIG: Harde sko (fjellsko) eller ridesko med ståltå, for å unngå tråkk-skader!

Aktiviteter: Turridning, hinder, skogsløyper, bading, gymkhana (leker med hest), voltige (turn på hesteryggen), lære tølt, lage ting i lær, stallkurs, førstehjelpskurs, flettekonkurranse. 

PRIS KR. 6400,- ALT ER INKLUDERT I PRISEN Valgfri hest, overnatting og alle måltider og aktiviteter. Det koster ingenting ekstra å ta med egen hest, men ta med 2-3 små firkantballer med høy i tilfelle det er lite høy på beitet. Gjesteinnhegning er Rogneparken på Sveum (5 mål.)


Faktura sendes på epost 20. januar med betalingsfrist 20. februar. De som har behov for det kan dele i 2 betalinger; 20. februar og 20. mars.


OPPMØTE SØNDAG KL 19-20. Infomøte kl 20.
AVREISE FREDAG KL 16-17. 
Alle barn må ha privat avbestillingsforsikring og ulykkesforsikring (barneforsikring.)

Vi holder til ca 1 times kjøring nord for Oslo. Nærmeste togstasjon er Tangen, vi kan hente og bringe til togstasjonen. Adresse:

Jernsætervangen Gård
Jernsætervegen 160
2335 STANGE

Påmelding; klikk på ønsket hest øverst på siden. Ved spørsmål kontakt Ellen tel/sms 906 77722, epost: solaas.ellen@gmail.com


Design by Dots | CMS: Makeweb.no