Rideleir sommer 2019

Vi arrangerer rideleir også til sommeren! 

Antall deltakere: Normalt 8-9 barn pr. uke. 

Av de som deltar på rideleirene er de fleste mellom 7 og 14 år. Hos oss tar vi også imot de som ikke har ridd før. Vi deler opp i løpegruppe og gågruppe, og man kan bytte til løpegruppe når man blir mer trygg. 

NB: Kun foresatte kan reservere/bestille rideleir. Tips: Bruk Chrome nettleser.

Grønn ring rundt bildet betyr LEDIG, rødt betyr OPPTATT, gult betyr HOLDT AV, og sort betyr at den er satt av til turledere eller satt av som reservehest.

16. mai 2019: ALLE UKER er nå fulle!Oversikt over ledige hester

Klikk på en hest for å lese mer eller reservere.

Uke 26Uke 27Uke 28Uke 29Uke 30Uke 31Uke 32Uke 33
Huni
Venus
Alfa
Stelpa
Hela
Ravn
Eske
Tara
Heiti
Heidur
Syn

Hva gjør vi på rideleir?

På rideleiren bor alle i vanlige bolighus med ordentlige sanitærforhold. I 2018 bor vi i underetasjen på Hovedhuset og har spisestue i den gamle tømmerstua.
Hestehagen samarbeider med Sveum! Vi bader i Mjøsa eller camper og leier svømmebassenget på Sveum på torsdager. Se bilder på forsiden.

Pakkeliste: Badetøy, håndkle, liten ryggsekk til badetøy, laken og sovepose, evt. medisiner, ca 150 kr til godteri, solkrem, myggolje, regntøy, dagbok, mobiltelefon, plaster, spill, sykkelhjelm eller ridehjelm hvis du har. Pakke tingene i bager slik at det er lett å skyve dem under sengen. VIKTIG: Harde sko (fjellsko) eller ridesko med ståltå, f.eks: https://www.skoies.no/mountain-horse-protective-jodphur-junior

Aktiviteter: Turridning, hinder, skogsløyper, bading, gymkhana (leker med hest), voltige (turn på hesteryggen), lage ting i lær, stallkurs, førstehjelpskurs, flettekonkurranse.

PRIS KR. 4.200,- ALT ER INKLUDERT I PRISEN Valgfri hest, utstyr, hjelm/sikkerhetsvest, overnatting og alle måtider og aktiviteter. Verver du en venninne som ikke har ridd her før får du 100 i rabatt pr. venninne.

OPPMØTE MANDAG KL 10 evt søndag etter kl 18 ved lang reisevei. Dersom du kommer søndag kveld så ta med grillmat.
AVREISE FREDAG KL 17.  
Alle barn må ha privat ulykkesforsikring, selv om ulykkesrisikoen i Hestehagen er liten.

Vi holder til ca 20 min. kjøring sør for Hamar. Adresse:

Jernsætervangen Gård
Jernsætervegen 160
2335 STANGE

Påmelding øverst på siden, evt til Ellen tel/sms 906 77722, epost: solaas.ellen@gmail.com

Bilder fra tidligere rideleirer

Design by Dots | CMS: Makeweb