Rideleir sommer 2023

Vi arrangerer rideleir uke 25-32 sommeren 2023. 

Neste år vil vi dele i 4 separate leirsteder; leir 1: Gården, leir 2: Valhall, leir 3: Sveum (enkelte uker), leir 4: Midgard. Vi opprettholder smitteverntiltak og har maksimalt 4 deltakere/kohort og 1-2 ledere i hver leir.

Uke 30 og 31 er Leir 3 og 4 for de som er 13-17 år og Leir 1 og 2 for de som er 7-14 år.

På de andre ukene er de fleste mellom 7 og 14 år. Husk at barna må trene på å sove borte fra hjemmet før leiren. Dersom man ønsker å komme dagen før eller dagen etter normal oppmøte/avreisetid, koster det 750 kr. pr. overnatting inkl. mat og oppfølging.

NB: Kun foresatte kan reservere/bestille rideleir. Tips: Bruk Chrome nettleser.

Grønn ring rundt bildet betyr LEDIG, rødt betyr OPPTATT, gult betyr HOLDT AV, og sort betyr at den er satt av til turledere eller satt av som reservehest.

Dersom du velger "Hold av", blir bookingen slettet etter noen dager. Klikk derfor "Bestille nå" for varig bestilling.

Husk: Deltakere på leiren i 2023 har fortrinnsrett på sin hest/uke i 2024! Fortrinnsretten gjelder i 3 uker fra avsluttet leiruke.


Oversikt over ledige hester

Klikk på en hest for å lese mer eller reservere.

Uke 25Uke 26Uke 27Uke 28Uke 29Uke 30Uke 31Uke 32
Engill
Heiti
Heiðar
Blíð
Venus
Hind
Luna
Tinna
Molda
Jaki
Stjerna
Ásti
Storm
Sýn
Dronning
Héla
Alfa
Stelpa
Gnist
Tara
Egen hest...
Egen hest...

Hva gjør vi på rideleir 2023?

På rideleiren deler vi i 4 leire med egne sanitæranlegg i hver leir. Det blir separate soverom med plass til 2-4 deltakere. Hver leir har egen innhegning med hester, stelleplasser og sal-kamre. 

Pakkeliste: Badetøy, håndkle, liten ryggsekk, drikkeflaske, badetøy, laken, pute og sovepose/dyne, evt. medisiner, VIPPS til å kjøpe godteri i kiosken/Speiderhytta (evt. foreldre kan vippse), solkrem, myggolje, regntøy, slippers/crocs, dagbok, mobiltelefon, plaster, spill, ridehjelm, ridevest hvis du har. (Ridehjelm og ridevest fåes til gratis utlån, men det anbefales å ha eget.) Pakke tingene i bager slik at det er lett å skyve dem under sengen. VIKTIG: Harde sko (fjellsko) eller ridesko med ståltå, for å unngå tråkk-skader!

Aktiviteter: Turridning, hinder, skogsløyper, bading, gymkhana (leker med hest), voltige (turn på hesteryggen), lære tølt, lage ting i lær, stallkurs, førstehjelpskurs, flettekonkurranse. Nytt i 2023: Vi skal ha ny feltritt bane!
PRIS KR. 5400,- ALT ER INKLUDERT I PRISEN Valgfri hest, utstyr, hjelm/sikkerhetsvest, overnatting og alle måltider og aktiviteter. Det koster ingenting ekstra å ta med egen hest.


Faktura sendes på epost 20. januar med betalingsfrist 20. februar. De som har behov for det kan dele i 2 betalinger; 20. februar og 20. april.


OPPMØTE SØNDAG KL 19-20. Infomøte kl 20.
AVREISE FREDAG KL 16-17. 
Alle barn må ha privat barneforsikring, selv om ulykkesrisikoen i Hestehagen er liten.

Vi holder til ca 1 times kjøring nord for Oslo. Nærmeste togstasjon er Tangen, vi kan hente og bringe til togstasjonen. Adresse:

Jernsætervangen Gård
Jernsætervegen 160
2335 STANGE

Påmelding øverst på siden, evt til Ellen tel/sms 906 77722, epost: solaas.ellen@gmail.com


Bilder fra tidligere rideleir

For flere bilder, videoer etc. se Hestehagens Facebook gruppe (lukket gruppe) eller se Hestehagen på Instagram. Facebook: søke på "Hestehagen Jernsætervangen ". Instagram; søke på "hestehagenj" med små bokstaver og j på slutten.

Drone video fra rideleir!

Vi takker fotograf Pål Godager som har filmet og laget denne videoen!

Klikk her for å se videoen: Link

Design by Dots | CMS: Makeweb.no